Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Περισσότερη επιτυχία;

Θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες επίτευξης των στόχων σας; Αρκεί να αλλάξετε 5 πράγματα από τα lifestyle σας. Αυτό πού αποζητάτε είναι να έχετε καθαρό μυαλό και γερό σώμα, στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αγγίξετε την επιτυχία σε πολλά επίπεδα. Ιδού λοιπόν οι πιο σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

1. Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας. Αν κοιμάστε ανήσυχα ή λιγότερο από το κανονικό, τότε θα είστε πιο επιρρεπείς σε κακές διατροφικές συνήθειες. Θα έχετε επίσης κακές επιδόσεις στη γυμναστική και μειωμένη συγκέντρωση στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αναζητήστε το σωστό στρώμα και μαξιλάρι, μονώστε ηχητικά το χώρο, βάλτε σωστό κλιματισμό, σβήστε το φως και χαλαρώστε.


2. Γυμναστείτε καθημερινά. Θα δείτε διαφορά στο σώμα σας έστω κι αν κάνετε γυμναστική για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Ακόμα κι αν καίτε μόνο 100 θερμίδες, θα δείτε αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα.

3. Αποβάλετε το άγχος. Ελέγξτε το πριν αρχίσει να σας ελέγχει. Θα αποφύγετε πολλά ψυχολογικά και φυσιολογικά προβλήματα που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Αναπνεύστε σωστά, σκεφτείτε θετικά, επισκεφτείτε ένα ήσυχο μέρος, αποφύγετε τις κακές παρέες και γελάστε με την ψυχή σας.

4. Δοκιμάστε καινούριες γεύσεις. Αναζητήστε νέα νόστιμα και υγιεινά φαγητά που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Δοκιμάστε κάθε εβδομάδα κάτι καινούριο για να μην βαριέστε. Αποκτώντας όμορφο σώμα θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλα.

5. Θέστε μικρούς στόχους. Διαιρέστε τους μεγάλους στόχους, σε μικρότερους, καθημερινούς έτσι ώστε να σημειώνετε σιγά-σιγά αλλά σταθερά βελτίωση. Επιτυγχάνοντας μικρούς στόχους, πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας.
Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα WOMANTODAY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...