Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε γιατί είναι επικίνδυνες οι ταινίες porno

Μεγάλη μελέτη για τη στύση και το πορνό, πραγματοποίησαν Ιταλοί επιστήμονες με θέμα  "πώς η υπερβολική παρακολούθηση πορνό μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική ανορεξία και απώλεια στύση",ς.

Το υπερβολικό πορνό στο ιντερνέτ δεν κάνει μόνο κακό στα ματιά αλλά και στη στύση διαπίστωσε ομάδα Ιταλών επιστημόνων.
Σύμφωνα με τη μελέτη η συνεχείς ενασχόληση με "καλλιτεχνικές ταινίες" προκαλούν απώλεια στην λίμπιντο και ανικανότητα με την πάροδο του χρόνου.

Όπως δήλωσε ο Κάρλο Φερέστα, επικεφαλής της Ιταλικής Εταιρείας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής "όταν κάποιος μπαίνει συχνά σε πορνό σάιτ, τότε υπάρχει μια πτώση της λίμπιντο που στο τέλος οδηγεί σε αδύνατη στύση".

Στη μελέτη συμμετείχαν 28.000 άνδρες που πολλοί από αυτούς ξεκίνησαν βλέποντας πορνό ήδη από το 14 τους. Οι άνδρες αυτοί με την πάροδο του χρόνου, βαριούνται με τις γυμνές εικόνες σε σημείο όπου δεν τους προκαλείται στύση.

Τα καλά νέα είναι αυτή η "σεξουαλική ανορεξία" δεν είναι μόνιμη. Μπορεί να αντιμετωπιστεί, ίσως αγγίζοντας μια πραγματική γυναίκα.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι επιστήμονες, η παρακολούθηση 20 λεπτά πορνό ημερησίως, ώστε να απαλλάσσεστε από το άγχος της μέρας δεν πρόκειται να προκαλέσει παρενέργειες.
alepounews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...