Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μόδα γυμναστηρίου, τι να προσέξεις

Έφτασε η εποχή που έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και σίγουρα σου περνάει από το μυαλό τι αθλοπαιδεία θα κάνεις φέτος, ώστε να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου.

Ήθελα να πιστεύω λοιπόν πως υπάρχουν κάποιοι χώροι όπου μπορείς να πας όπως εσύ θέλεις ντυμένος αφού ο λόγος που καλείσαι να είσαι εκεί, δεν είναι για να κάνεις αίσθηση με την στιλάτη παρουσία σου, αλλά για να κάψεις καμιά θερμίδα.
Πόσο λάθος έκανα! Πέρασε η εποχή που ό, τι παλιό είχες το κρατούσες για να το βάλεις στο γυμναστήριο. Η μόδα του γυμναστηρίου άλλαξε και δυστυχώς σου επιβάλει τα "πρέπει" της στο τί να φορέσεις. Νέα δεδομένα στις φόρμες, στα κολάν, στα στρωματάκια yoga και στα αθλητικά παπούτσια....
Εάν είσαι λοιπόν στην κατηγορία που όταν κλείνεις την πόρτα πίσω σου για να πας στο γυμναστήριο εύχεσαι να μην συναντήσεις κάποιον γνωστό ήρθε η εποχή να αλλάξεις!
Σου παρουσιάζω λοιπόν ό,τι πρέπει να ξέρεις για το πως να πας σωστά ντυμένη στο γυμναστήριο ώστε και να αθληθείς σωστά αλλά και τα ρούχα που θα φοράς να μην σε εκθέσουν.
Πριν ξεκινήσω, να σου πω πως ένας είναι ο βασικός κανόνας πριν αγοράσεις ρούχα για το γυμναστήριο: Να είσαι άνετα μέσα σε αυτά ώστε να μπορείς να γυμνάσεις σωστά όλα τα σημεία του σώματός σου.

ΤΙP: στον χώρο του γυμναστηρίου είναι καλό να φοράμε ρούχα και είδη αθλητικά που έχουν δημιουργηθεί με κριτήριο τις ανάγκες της κάθε είδους άθλησης αλλά και τις συνθήκες του χώρου που βρίσκεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...