Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης της δράσης Believe in you"

Το 2ο δωρεάν σεμινάριο της νέας σειράς σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης  της δράσης Believe in you"   διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στις 15 Νοέμβρη 2013.

Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη σειρά δωρεάν σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr διοργανώνει τη νέα σειρά δωρεάν σεμιναρίων στα πλαίσια της δράσης Believe in you. Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει νέα σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα  «Στοχοθεσία-Πώς να εκπληρώσετε τα όνειρά σας» και έχει σκοπό να μας δείξει πως μπορούμε να θέτουμε στόχους και πώς να τους πετυχαίνουμε, αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στην πορεία προς την κατάκτησή τους.

Εισηγητές είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και επικοινωνίας και ο κος Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος Προσωπικής και Ομαδικής Ανάπτυξης.

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι
Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 15 Νοέμβρη, 2013
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν στο www.flowmagazine.gr/believe_in_you_2

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί e-mail για την συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να μας στείλετε επιβεβαιωτικό e-mail διαφορετικά, θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.


Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής.

Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως
Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...