Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ποια ψέματα λένε οι άνδρες στο κρεβάτι- Πιο πολλά από ότι οι γυναίκες

Στην περιβόητη σκηνή του «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», η Μεγκ Ράιαν αποκάλυψε το μυστικό των γυναικών. Το γεγονός ότι προσποιούνται οργασμό. Πολλά χρόνια αργότερα, έπεσε ένας ακόμη μύθος, καθώς έρευνες έχουν δείξει πλέον ότι και οι άνδρες έχουν αυτό το υποκριτικό ταλέντο. Οπως φαίνεται όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό ψέμα που λένε στο κρεβάτι.


Σύμφωνα με την Huffington Post, που συγκέντρωσε διάφορες έρευνες για το ζήτημα, οι άνδρες έχουν την τάση να λένε περισσότερα ψέματα από τις γυναίκες όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με τη σύντροφό τους. Σε μία από τις έρευνες, την οποία δημοσίευσε η Sunday Telegraph της Αυστραλίας, πέρα από το 23% των ανδρών που παραδέχθηκαν ότι προσποιούνται οργασμό, το 25,4% των ερωτηθέντων ομολόγησαν ότι έχουν πει ένα κάλπικο «σ'αγαπώ» κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Κάτι που κάνει- ή τουλάχιστον εξομολογείται- μόνο το 6,1% των γυναικών.

Επίσης αποκαλυπτικό είναι το ποσοστό των αρσενικών που υποδύονται ότι έχουν διάθεση για σεξ με τη σύντροφό τους, αφού το 32,5% δήλωσε ότι το κάνουν «επειδή πρέπει», κάτι που είπε μόλις το 19,9% του ασθενούς φύλου.

Γιατί όμως λένε τόσα ψέμματα οι άνδρες; Σύμφωνα με την Ντέμπι Χέρμπενικ, διευθύντριας του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα «το κάνουν για τους ίδιους λόγους με τις γυναίκες. Για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση της συντρόφου τους, να μην πληγώσουν τα αισθήματά της, ή να ξεμπερδέψουν με το σεξ ώστε να κοιμηθούν».



Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...