Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Βιωματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Κλινική Ύπνωση

Για Επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους Ψυχολόγους και Ψυχοθεραπευτές


Το Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2,  ανακοινώνει την έναρξη  βιωματικού εισαγωγικού σεμιναρίου στην Κλινική Ύπνωση.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 40 ωρών και η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00-22:00. Εισηγήτρια είναι η  Δρ. Μαρκέλλα Λαμπρούκου.


Η κλινική ύπνωση αποτελεί ένα έγκυρο και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εργαλείο στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Χρησιμοποιείτε στην αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων  όπως το άγχος, η κατάθλιψη, οι διαταραχές ύπνου, οι ψυχοσωματικές παθήσεις (στομαχικές / εντερικές διαταραχές, πονοκεφάλους, άσθμα, υπερ- κινητικότητα, εξανθήματα), αλλαγή συνηθειών όπως το κάπνισμα αλλά και στη διαχείριση του σωματικού πόνου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ποικίλες βιωματικές ασκήσεις να κατανοήσουν τη λειτουργία και να εξασκηθούν στην εφαρμογή των τεχνικών της Κλινικής Ύπνωσης. Πιο συγκεκριμένα θα δοθεί έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις και στην αυτο-ύπνωση, μια κατάσταση που μας φέρνει στο «εδώ και τώρα» με σκοπό να μας βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωση, να δυναμώσει τις τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, να βοηθήσει στη διαχείριση σωματικών προβλημάτων ή ακόμη και στη διαχείριση συναισθημάτων.

Προσφέρονται ειδικές τιμές για φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ καθώς και για τους φοιτητές του Mediterranean College.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα,
τηλ.: 210 8899600 , info@medcollege.edu.gr , www.medcollege.edu.gr.

Λίγα λόγια για την Δρ. Μαρκελλα Λαμπρούκου.

Η Δρ. Μαρκελλα Λαμπρούκου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 2002 στην Αγγλία όπου και τελείωσε το βασικό της πτυχίο στην Ψυχολογία, μάστερ σε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και δύο διπλώματα στην Κλινική Ύπνωση και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Επιπλέον ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει εργαστεί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με παιδιά και ενήλικες, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκφράσουν τις όποιες ανησυχίες τους, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους, την ικανότητα τους να διαχειριστούν τις διάφορες δυσκολίες στη ζωή τους και να πάρουν θετικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...