Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό

Michaelballoons1HQImage by MReece via FlickrΗ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει αντίστοιχου επιπέδου σεμινάρια σε συνεργασία με το Beck Institute (USA), διοργανώνει διήμερη εκπαίδευση πάνω στον ναρκισσισμό με θέμα: «Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό: Θεωρητικές και Κλινικές προεκτάσεις», με εκπαιδευτή τον Δρ. Αναστάσιο Γαϊτανίδη (Roehampton Univeristy, University of London, Open University).

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου 2011 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Στη διάρκεια της πρώτης μέρας, ο Δρ. Γαϊτανίδης θα εξετάσει: τις εφαρμογές του ναρκισσισμού στο προσωπικό (μίκρο-) επίπεδο και στο κοινωνικό (μάκρο-) επίπεδο, καθώς τις προεκτάσεις του ναρκισσισμού και τις διαταραχές του, ενώ τη δεύτερη μέρα θα ακολουθήσει η βιωματική εκπαίδευση (4 ομάδες των 25 ατόμων).

Ο Δρ. Γαϊτανίδης, είναι Senior Lecturer στο Roehampton University, Visiting Lecturer στο Goldsmisths College (University of London), Associate Lecturer στο Open University (UK), ενώ εργάζεται ως Ψυχοδυναμικός Σύμβουλος / Ψυχοθεραπευτής. Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης για τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία (BACP), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) και του SITE για τη Σύγχρονη Ψυχανάλυση.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Admissions Office του Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr .
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...