Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σεξ! Πόσες φορές;

Σας απασχολεί πόσες φορές συμβαίνει; Τρεις φορές την εβδομάδα; Κάθε δύο μέρες; Μην ανησυχείτε τόσο! Οι ειδικοί επιμένουν: το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, το ίδιο και οι απαιτήσεις του.

Οσο κι αν τα χρόνια περνούν, ένα πράγμα δεν αλλάζει: όταν μια σχέση περάσει την πρώτη φάση του ενθουσιασμού, η συχνότητα που το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι πέφτει. Και αυτό, αν και συμβαίνει στην πλειονότητα των ανθρώπων, δεν παύει να δημιουργεί σκέψεις και ερωτήματα: τι σημαίνει για τη σχέση; Οτι η φθορά ξεκίνησε; Οτι τα δύο μέλη της σχέσης δεν ενδιαφέρονται πια το ίδιο; Ή μήπως πως αυτό είναι η αρχή του τέλους;
  
Σε αυτό το σημείο όμως η σκέψη των ειδικών έρχεται να δώσει άλλο νόημα: αν είστε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι με ό,τι συμβαίνει όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι, γιατί σας απασχολεί το πόσο συχνά συμβαίνει; Φυσικά, δεν μιλάμε για ζευγάρια στα οποία η σεξουαλική ζωή είναι ανύπαρκτη. Εξάλλου, οι σεξολόγοι αναφέρουν πως δεν θεωρούν ότι υπάρχει σεξουαλική ζωή όταν η πράξη γίνεται λιγότερες από δέκα φορές τον χρόνο. Ούτε μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις, όταν, για παράδειγμα, κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή μια εγκυμοσύνη εμποδίζουν τη συνεύρεση. Εδώ μιλάμε για ζευγάρια που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν βρίσκονται όσο συχνά βρίσκονταν στο παρελθόν και αναρωτιούνται αν αυτό είναι κακό!
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...