Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα « Ο ρόλος του Ψυχολόγου στο σχολείο: παράδειγμα σε μαθησιακές δυσκολίες»


Aπό τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College -  Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival


Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνει στο πλαίσιο του Xinis Education Festival δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Ο ρόλος του Ψυχολόγου στο σχολείο: παράδειγμα σε μαθησιακές δυσκολίες», την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18:00.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων και Ψυχολογίας,  καθώς και σπουδαστές του τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα Εισηγήτρια θα είναι η κα Μαρκέλλα Λαμπρούκου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια.                     Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες  στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί  προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη συμμετοχής σας  στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε  απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...