Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι γυναίκες προτιμούν τους... μελαγχολικούς

Οι μελαγχολικοί άντρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα που έγινε στον Καναδά! Αντίθετα, οι γυναίκες που διαθέτουν ακαταμάχητο χαμόγελο έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν έναν άνδρα.

Μέχρι τώρα όλοι πίστευαν ότι το χαμόγελο είναι ένα όπλο στη… φαρέτρα της σεξουαλικής γοητείας και για τα δύο φύλα. Δεν έχουν όμως την ίδια γνώμη και οι Καναδοί ερευνητές.

Όπως λένε, αν θέλουν οι άντρες να «κλέψουν» την καρδιά μιας γυναίκας θα πρέπει να δείχνουν μελαγχολικοί, χωρίς να χάνουν όμως το δυναμισμό τους. Λιγότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν έχουν όσοι δείχνουν πολύ χαρούμενοι ή ντροπαλοί.

Αντίθετα, οι άντρες έλκονται από το χαμογελαστό πρόσωπο μίας γυναίκας, ενώ διστάζουν να προχωρήσουν, όταν τις βλέπουν χειραφετημένες και με αυτοπεποίθηση.

Περί ορέξεως… ουδείς λόγος, όμως οι ερευνητές σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι αυτό ισχύει για την πρώτη εντύπωση. Στη συνέχεια, καλό θα ήταν οι άντρες να μην το παρακάνουν με τη μελαγχολία και το σοβαρό ύφος, γιατί είναι πιθανό η σύντροφός τους να τους γυρίσει την πλάτη, αναζητώντας την πιο… εύθυμη πλευρά της ζωής!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...