Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Σεμινάριο Feng Shui level II

Ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει τη διοργάνωση ενός νέου κύκλου σεμιναρίου – εργαστηρίου με τίτλο «Feng Shui Level II», που προσφέρει ο Όμιλος Εκπαίδευσης ΔΟΜΗ. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Τριανταφύλλου Χρυσηίδα.

Οι εσωτερικοί χώροι, μπορούν να διαμορφωθούν με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους, αλλά η επιτυχία του σχεδιασμού, εξαρτάται από την κατανόηση των στόχων και των αναγκών. Ένας χώρος μπορεί να είναι εντυπωσιακός αλλά πρέπει παράλληλα να «κατανοεί» τις ανάγκες των χρηστών του και να «λειτουργεί» υπέρ αυτών.

Είναι ο Διακοσμητής λοιπόν αυτός που θα συνθέσει, θα δημιουργήσει και θα δώσει τις σωστές λύσεις με τη χρήση της εμπειρίας του και του ταλέντου του.

«Form follows function». Καθήκον του Διακοσμητή είναι να μας δώσει το σπίτι των ονείρων μας! Το Feng Shui είναι αυτό που σαν εργαλείο στα χέρια του Διακοσμητή, θα σχεδιάσει ένα χώρο που θα ξεπερνά τις προσδοκίες ...
Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από τις βασικές αρχές που διδάχθηκαν στο Level Ι, να δημιουργήσουμε ένα χώρο για το χρήστη μας που θα καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες του.

Με βάση: Τις ευνοϊκές κατευθύνσεις, Τη σωστή σύνθεση των όγκων και των σχημάτων, Τη χρήση των χρωμάτων, της υφής, της ματιέρας, Τη χρήση των υλικών.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 15 ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε πέντε τρίωρες συναντήσεις. Ωράριο παρακολούθησης: 14:15 - 17:00 ή 18:00 – 20:30.

Ημέρα παρακολούθησης: Δευτέρα. Η αξία του προγράμματος, είναι: α. 180,00 € για εξωτερικούς σπουδαστές, β. 110,00 € για σπουδαστές/στριες του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Ή έναρξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: Όμιλος ΔΟΜΗ, υπεύθυνη κα Μαρία Δικαίου, Διευθύντρια τομέα Art & Design, τηλ. 210 3824 411, email:mdikaiou@iekdomi.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...