Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σπουδές που υπερέχουν στην Ψυχολογία

Ξεκίνησε την πιο λαμπρή σταδιοδρομία, σπουδάζοντας Ψυχολογία στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College. Το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για σένα που επιθυμείς να ακολουθήσεις καριέρα στο χώρο της ψυχολογίας. Στο Mediterranean College, οι σπουδές σου υπερέχουν και μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου στίβο. Ξεκίνησε μια λαμπρή διεθνή καριέρα, με τη φοίτησή σου στο Mediterranean College κάνοντας πανεπιστημιακές σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα κι απόκτησε Bachelor από το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby.

Τo Mediterranean College, κολέγιο επιλογής εκατοντάδων νέων, σου προσφέρει σπουδές σύμφωνα με τη δομή και τα πρότυπα του Βρετανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης και τη δυνατότητα να καταξιωθείς επαγγελματικά και να ξεχωρίσεις στην επιστήμη της Ψυχολογίας. Για σπουδές στην Ψυχολογία το Mediterranean College, αποτελεί την ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επιλογή σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...