Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

1ο Εργαστήρι Ευτυχίας ReTake Your Power

We figured we should do a retake of this shot ...
 (Photo credit: Wikipedia)
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας ψάχνουμε έναν τρόπο να ισορροπήσουμε στις καινούριες συνθήκες. Να δούμε τον εαυτό μας ξεκάθαρα και να επιτρέψουμε να ζήσουμε σε κατάσταση Ευτυχίας. Το Εργαστήρι Ευτυχίας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον άνθρωπο ακριβώς αυτό! Τον δρόμο προς την Ευτυχία!!!

Μέσα από ομιλίες των Ρεφλεξολόγων του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας θα μάθουμε πώς να σεβόμαστε το σώμα μας και πώς να το ακούμε όταν μας δείχνει τον δρόμο της απελευθέρωσης από την ασθένεια και από κάθε είδους προσκόλληση. Οι συνεδρίες Ρεφλεξολογίας, Δονητικής Διεύρυνσης (μια ολοκαίνουργια Δονητική-Ενεργειακή θεραπεία που γεννήθηκε στην Ελλάδα) και οι ενεργοποιήσεις που θα σας προσφέρουμε θα σας χαλαρώσουν και θα σας βοηθήσουν να εναρμονιστείτε με μια πιο ξεκάθαρη δόνηση, τη δόνηση της Ευτυχίας.

Ταυτόχρονα μέσα από εκπλήξεις, δώρα, προσφορές για τα σεμινάρια του ReTake Your Power και μέσα από προσφορές των θεραπευτών μας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εντάξετε την Ευτυχία στην καθημερινότητά σας όπως έχουν μάθει εκατοντάδες άνθρωποι μέχρι σήμερα μέσω της μεθόδου ReTake Your Power!

Η μέθοδος ReTake Your Power σας φέρνει σε επαφή με την Ευτυχία και σας αποκαλύπτει τον δρόμο προς αυτήν, αρχικά μέσω ενός βασικού σεμιναρίου 18 ωρών (4 ημερών), που εμπεριέχει συνεχή ενεργειακή υποστήριξη και στη συνέχεια μέσω των επόμενων 5 κύκλων-βαθμών της μεθόδου.

Ελάτε στη δόνηση της Ευτυχίας μαζί μας, ελάτε να βιώσουμε ένα φωτεινό και πανέμορφο Κυριακάτικο Πρωινό, να γνωριστούμε και να θυμηθούμε πώς είναι να ζεις ελεύθερος και αληθινά Ευτυχισμένος!


ReTake Your Power
Τηλ: 2109841088, 2109852813
κυριακή 20 μαϊου
μαζί με την 11η ημερίδα ρεφλεξολογίας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

δημαρχείο π.φαλήρου τερψιχόρης 51
10:30
www.retakeyourpower.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...