Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Ψυχολογία στο Mediterranean College!

Αναγνωρισμένα Bachelors και Masters από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας σου.

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, με 36 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης πορείας σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Bachelor από το University of Derby, UK που σου εξασφαλίζει παράλληλα αναγνώριση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα επαγγελματική ισοδυναμία του τίτλου σπουδών σου με αυτών των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι πανεπιστημιακές σπουδές στο Mediterranean College, ανοίγουν τις πόρτες μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας, στον χώρο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

Το προσφερόμενο πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology (Εφαρμοσμένη Ψυχολογία) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της Ψυχολογίας. Η διάρκεια σπουδών είναι τρία έτη και οι ενάρξεις των νέων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός Σεπτεμβρίου 2013.

Επιπλέον η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, προσφέρει τη δυνατότητα σε εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν τις Μεταπτυχιακές τους Σπουδές στην Ελλάδα, να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση, με τη συμμετοχή του στα προσφερόμενα Masters της Σχολής.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College είναι: MSc Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy, ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μοναδικό στην Ελλάδα, με επαγγελματικό προσανατολισμό στη Γνωστική / Συμπεριφορική Θεραπεία, καθώς και το πρόγραμμα ΜSc Integrative Counselling and Psychotherapy, το πρώτο απόλυτα εξειδικευμένο master στη Συνθετική Προσέγγιση.

Mediterranean College. The Power of Knowledge!

Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...