Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Διεξαγωγή Βιωματικού Σεμιναρίου «Γνωριμία με το Θεατρικό Παιχνίδι»

Οι Σχολές Εκπαίδευσης και Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργάνωσαν, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, βιωματικό σεμινάριο με θέμα το «Γνωριμία με το Θεατρικό Παιχνίδι». 


Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Ανδρομάχη Παπαδοπούλου – Θεατρολόγος, Ηθοποιός. Η κα Παπαδοπούλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΠΘ) και απόφοιτος της Ανώτερης Δραματική Σχολής Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Απόφοιτος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών) έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια Κινησιολογίας, Σύγχρονου και Κλασικού Χορού, Θεατρικού Παιχνιδιού καθώς και Φωνητικής-Τραγουδιού. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη και ως ηθοποιός και διδάσκει Θεατρική Αγωγή σε ολοήμερα σχολεία της Αθήνας από το 2003 έως σήμερα. 

Το εν λόγω σεμινάριο είχε ως στόχο να φέρει τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη θεατρική αγωγή και στη χρήση του θεατρικού παιχνιδιού στον χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να πάρουν μέρος σε ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις, συνδυάζοντας κίνηση και μουσική. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τη χρήση του θεατρικού παιχνιδιού σε ομάδες γενικής και ειδικής αγωγής και στην χρήση του στην αναγνώριση της δυναμικής μιας ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899 600,  www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...