Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αποκτήστε Μεταπτυχιακό στην Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

(MSc Integrative Counseling and Psychotherapy ) από το University of Derby


Η  έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί  εντός Οκτωβρίου 2013. Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ισοδύναμου με Master ΑΕΙ !

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College ανακοινώνει εντός Οκτωβρίου 2013, την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία (MSc Integrative Counseling and Psychotherapy ) από το University of Derby.

Το πρόγραμμα  έχει σχεδιαστεί από το University of Derby, σύμφωνα με τα κριτήρια του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας BACP (British Association for Counseling and Psychotherapy), με βάση τα οποία πιστοποιούνται τα μεταπτυχιακά προγράμματα Συμβουλευτικής.

Η διδασκαλία και η μάθηση έχει έντονο πρακτικό και βιωματικό  χαρακτήρα και περιλαμβάνει: Βιωματικές Ασκήσεις, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Εργασίες σε ομάδες, Προβολές DVD, Ατομική έρευνα, Μελέτες περιπτώσεων, Ομαδικές Συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς και Κλινική πρακτική 300 ωρών με εποπτεία 60 ωρών σε συνεργαζόμενους φορείς.

Απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με προπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχολογία ή στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Επίσης απευθύνεται σε κατόχους επαγγελματικών τίτλων σπουδών ή / και εργασιακής εμπειρίας στη Συμβουλευτική ή στην Ψυχοθεραπεία.

 Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη:  Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...