Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ

Ένα σεμινάριο κίνησης και ακινησίας στην μαγευτική ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ στην Αίγινα
με την Αντιγόνη Γύρα
Στο σεμινάριο αυτό , μακρυά από τις ταχύτητες και τον θόρυβο της Αθήνας, θα συνδυάσουμε την ήπια χορευτική γύμναση, με τον αυτοσχεδιασμό και την ξεκούραση στη φύση.
Ο άνθρωπος για να επιβιώσει έχει απόλυτη ανάγκη το διάλογο μέσα από την κουβέντα αλλά και μέσα από τη σιωπή.Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε τον χώρο και τον χρόνο στο σώμα μας να γίνει συνειδητά το βασικό μέσο επικοινωνίας μας, και να αναπτύξει τις μοναδικές και πολύτιμες ικανότητες του, ικανότητες που οι λέξεις δε μπορούν να εκφράσουν.Θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στην σωματική και προσωπική μας ανάγκη για διάλογο ή μονόλογο , μέσα από παιχνίδια και σωματικούς αυτοσχεδιασμούς.
Το πρωί θα γυμναζόμαστε κάτω απ‘τα δέντρα του κήπου, μετά θα πηγαίνουμε για μπάνιο, θα μαγειρεύουμε όλοι μαζί και θα ξεκουραζόμαστε.
Το απόγευμα θα αυτοσχεδιάζουμε εντός κι εκτός της Οικίας και το βράδυ θα κουβεντιάζουμε ή θα σιωπούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και εμπειριών. Μπορεί να το παρακολουθήσουν ενήλικες αλλά και παιδιά (τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονατι και ο συνοδός τους να συμμετέχει στο σεμινάριο)
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Πρόγραμμα: Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28/7 στις 18.00 (άφιξη στην Οικία και εγγραφές), και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31/7 στις 16.00
Κόστος 175 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της διαμονής) και 150 ευρώ για τα μέλη του κινητήρα
Υπολογίστε ένα επιπλέον ποσό 25-35 ευρώ για το ταξίδι και το σούπερμαρκετ σας

Πληροφορίες-Kρατήσεις στο κινητήρας studio – artistic residency centre 210 9248328

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...