Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ο νόμος του πάθους

Μπορεί πάντα το ζητούμενο στο σεξ είναι το να ξυπνήσει «το κτήνος μέσα», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως άνδρες ή γυναίκες πρέπει να φέρονται σαν αγριάνθρωποι που λιμοκτονούσαν και επιτέλους βρήκαν κάποιον ώστε να εκτονώσουν τις ορέξεις τους. Το να πέσει κάνείς πάνω από τον ή τη σύντροφό του για να τον κατασπαράξει βγάζοντας τις κραυγές των Flintstones, εκτός από άκομψο και δείγμα κακών τρόπων, κρύβει τον κίνδυνο του να τινάξει στον αέρα μια σεξουαλική επαφή εκφυλίζοντας την σε κωμωδία. Αν και μεταξύ δυο ενηλίκων που συναινούν στον έρωταθεωρητικώς τα πάντα επιτρέποντα, το ερωτικό πάθος έχει δυστυχώς τους δικούς του νόμους. Δεν μιλάμε βέβαια για ευπρέπεια στο σεξ. Απλώς για μια συμπεριφορά που δείχνει σεβασμό στον άλλο και τις ανάγκες του. Οι διαρκείς απαιτήσεις, κυρίως για ενέργειες που δεν έχετε σκοπό να ανταποδώσετε, οι κραυγές ηδονής που μοιάζουν με ουρλιαχτά ικανά να σηκώσουν τη γειτονιά στο πόδι, η επιθυμία για ακροβατικές στάσεις με έναν ή μια σύντροφο που δεν περνά ούτε απ’ έξω από το γυμναστήριο μπορούν αν φέρουν κάποιον σε απόγνωση. Το να σκιστεί να σας «εξυπηρετήσει», το να νοιώσει άβολα από τις υπερβολές ή το να αισθανθεί πως μετατρέπεται σε Ταρζάν στη ζούγκλα των σεξουαλικών διαθέσεων του ή της παρτενέρ μάλλον δεν αποτελούν προϋποθέσεις για μια υπέροχη σεξουαλική επαφή που θα μπορούσε να μείνει αξέχαστη. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι νόμοι που διέπουν το περίεργο αυτό πράγμα που λέγεται πάθος; Στις ερωτο- απαντήσεις που ακολουθούν ελπίζουμε να πέσει λίγο φως στο πυκνό μυστήριο…
- Η σύντροφος μου ευχαριστιέται το σεξ. Φοβάμαι όμως πως το εκδηλώνει υπερβολικά. Χτυπιέται και βγάζει τέτοιες κραυγές που μας ακούνε σ’ όλο το τετράγωνο. Μερικές φορέςτα χάνω εντελώς και επιπλέον νομίζω πως έχουν αρχίσει να μας κοιτάνε λίγο περίεργα στη πολυκατοικία.
Πάλι καλά να λες που περιορίζονται σε περίεργα κοιτάγματα. Εάν παίζατε σε δράμα της «Φίνος Φιλμ» ο διαχειριστής της πολυκατοικίας θα είχε ήδη βγει να μαζέψει υπογραφές για να σας κάνουν έξωση. Συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους. Ουρλιάζουν, γραπώνονται πάνω από το σύντροφο, ξεστομίζουν διάφορα, ξεστρώνουν κρεβάτια και στο τσακίρ κέφι δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν μέχρι και έπιπλα. Εάν δεν βρισκόσασταν σε μια περιοχή στη οποία ζει ο ένας πάνω στον άλλο μπορεί μια τέτοια εκδήλωση πάθους να γινόταν το εισιτήριο για την εγγραφή σας ως ισότιμα μέλη στο πάνθεον των μεγάλων εραστών. Τώρα όμως, με το αυτί που γείτονα να καραδοκεί και το μάτι του να σας έχει μαρκάρει ήδη ως ακόλαστους καταλαβαίνω να αισθάνεσαι άβολα. Μήπως να έλεγες στη γυναίκα – ηφαίστειο που εκρήγνυται το κρεβάτι σου ότι έχεις αρχίσει να ντρέπεσαι που ξέρει όλη η γειτονιά το πότε κάνετε έρωτα; Εάν δεν πιάσει φρόντισε να αποφύγεις τις εισόδους και τις εξόδους από την πολυκατοικία σε ώρες αιχμής.
- Ο σύζυγος μου τρελαίνεται για στοματικό σεξ. Πολλές επαφές μας μάλιστα αρχίζουν και τελειώνουν με τέτοιο τρόπο. Μου αρέσει βέβαια να τον ικανοποιώ. Θυμώνω όμως που δεν είναι το ίδιο πρόθυμος να ανταποδώσει.
-Δεν θα έλεγα πως έμεινα και με το στόμα ανοιχτό, ούτε με το ότι «τρελαίνεται για στοματικό σεξ» ούτε για το ότι δεν σκίζεται να ανταποδώσει. Τυπικό δείγμα αγένειας στο σεξ. Και ήρθε η ώρα να του το πεις. Η μάλλον να του το δείξεις. Να του δείξεις πως είναι να μην παίρνεις αυτό που θέλεις. Κυρίως αν δίνεις συνεχώς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου δεν περνούν τα λόγια, η γκρίνια, η εκδηλωμένη δυσαρέσκεια και ο θυμός ένας είναι ο τρόπος. Ακτιβισμός. Πέρνα λοιπόν στη δράση και κάνε αποχή. Μόλις σου το ξαναζητήσει πες απλώς όχι. Δεν αποκλείεται η δυναμική αντίδραση από τη σύντροφο που της «αρέσει να τον ικανοποιεί» να βάλει τον βολεμένο εραστή σε σκέψεις. Ενώ το σκέφτεσαι πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου. Ήρθε η στιγμή να δώσεις εσύ τις διαταγές.
- Δεν είμαι ιεραπόστολος αλλά αδυνατώ να ακολουθήσω τη σύντροφό μου στο σεξ. Η φαντασία της είναι αστείρευτη, ζητά και επιβάλει τις πιο εξωφρενικές στάσεις και της αρέσει η επαφή να έχει μεγάλη διάρκεια. Έχω εξουθενωθεί και πεθύμησα ένα απλό, ήσυχο σεξ στο καναπέ. Είναι κακό;
Κακό δεν είναι, αλλά άδικο για κάποιους που λαχταρούν λίγη «αστείρευτη φαντασία» και την βγάζουν όπως- όπως και μια στις τόσες με απλό και ήσυχο σεξ στο καναπέ. Συμφωνώ ωστόσο πως οι εξωφρενικές στάσεις (μας άναψες τη περιέργεια για τι σου κάνει) έχουν τα όρια τους. Τη δόση τους. Τις προϋποθέσεις τους. Δεν μπορώ να βρω άλλη λύση από το να της μιλήσεις. Με τρόπο. Να την ζητήσεις, έτσι για αλλαγή, να έρθει ένα απόγευμα μαζί σου για μια βόλτα στην ιεραποστολή του καναπέ. Μπορεί και να της αρέσει. Μόνο θα πρέπει να θυμάσαι πως και ο καναπές έχει τη δόση του. Είναι εύκολος, βολικός, σε βοηθά να πάρεις μια ανάσα. Πάρε το χρόνο σου πριν ξαναρχίσεις μετο σεξ υψηλών δόσεων και επιδόσεων ώστε να ικανοποιηθεί η ευρηματική ακροβάτης με την οποία εκτός από το κρεβάτι μοιράζεσαι και άλλους χώρους εντός και εκτός σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...